fbpx

Tanden bleken RidderkerkWil je jouw tanden bleken in Ridderkerk en zorgeloos lachen? Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt lachen,  zonder dat je je onzeker voelt over gelige tanden. Naast dat je er met een wit gebit gezond en verzorgd uit ziet, voel je je zelfverzekerder. Wij bleken jouw tanden met veel plezier. Vooral wanneer je hier meer zelfvertrouwen van krijgt. Ben je een roker of drink je veel koffie, dan kan het vaak voorkomen dat je tanden geler zijn dan gemiddeld. Wij helpen je graag!

Hoeveel kost het bleken van mijn tanden?

Je tanden bleken in Ridderkerk kan bij ons al vanaf €29,95 all-in. Wij bleken jouw tanden professioneel met behulp van US whitening-gels en ultramoderne LED-lampen.

Gecertificeerd en professioneel

Door een professioneel en gecertificeerd team worden jouw tanden gebleekt. Wij gaan mee met de tijd en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Bij CuraSolis maken wij gebruik van de laatste methode om jouw tanden te bleken in Ridderkerk.

Kenmerken tanden bleken

– De behandeling is geheel pijnvrij
– 100% veilig
– De effectieve behandeling zorgt ervoor dat je tanden wel 2 tot 14 tinten witter worden
– Wij maken gebruik van hoogwaardige en veilige producten (non peroxide)
– Gecertificeerde behandelaars
– Ultra moderne apparatuur

Afspraak maken?

Wil je meer informatie over tanden bleken in Ridderkerk of wil je graag een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op of kijk hier voor onze openingstijden. Bel 0180-850622 voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@curasolis.nl.