fbpx

Neem contact met ons op:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Vul het antwoord van de onderstaande rekenformule in.
Dit is om spam te voorkomen.

CuraSolis
Prinses Margrietstraat 54
2983 EJ Ridderkerk

E-mail: info@curasolis.nl
Tel nr: 0180-850622
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
10:00 - 22:00
10:00 - 22:00
10:00 - 22:00
10:00 - 22:00
10:00 - 22:00
10:00 - 17:00
gesloten

Nieuwsbrief

CuraSolis beschikt over een nieuwsbief. Schrijf u nu in voor deze nieuwsbrief

Huisregels

Verantwoord zonnen: Bij het afnemen van diensten of producten binnen CuraSolis altijd op eigen risico. Vraag bij het eerste bezoek naar de huidanalyse om het juiste product en zonadvies te krijgen. Wij geven advies, u bent zelf ten allen tijden verantwoordelijk voor het juist instellen van de zonnebank. Wij hebben wel wat tips en veelgestelde vragen op een rijtje gezet. De belangrijkste voorwaarden en sociale regels zijn hieronder nog eens opgenomen zodat het geven en krijgen van de behandeling duidelijk en helder is en prettig verloopt.

Afspraken: Afspraken maken van online of telefonisch. Een afspraak afzeggen of verplaatsen? Doe dit tenminste 24 uur van te voren. Zo niet, dan worden alsnog kosten in rekening gebracht. Wanneer je niet verschijnt tijdens je afspraak, zal er altijd een poging gedaan worden om je te bereiken, zo kan er evt. nog een passend aanbod gedaan worden.

Betalen: De betaling van de behandelingen kan contant of per pin. Betaling geschied vooraf gebruik van dienst of product.

Overige betalingen: Betalingen kunnen plaatsvinden met verschillende cadeaubonnen of kaarten van CuraSolis zelf of van externen. Indien de betaling plaats vindt via een cadeaubon of cadeaukaart, is deze niet in te wisselen voor contant geld. Daarnaast is er ook geen teruggave wanneer er minder dan de waarde van de cadeaubon wordt gespendeerd.

Geldigheid cadeaukaart:Voordeelvouchers en cadeaukaarten van externen kennen een einddatum: na deze datum vervalt de waarde van de voucher en kun je deze niet meer inwisselen.
De cadeaukaart van CuraSolis is 5 jaar geldig.
Het gebruikstermijn van de strippenkaarten verschilt per kaart. Op elke kaart staat deze geldigheid aangegeven, staat dit er niet dan is deze 5 jaar geldig.